Magyar Falu Program Infóblokk

Köszöntjük Bánhorváti község weboldalán!

FALUGAZDÁSZ TÁJÉKOZTATÓ (Kötelező agrárkamarai tagság)

Felhívom a tisztelt ügyfelek figyelmét, hogy az Országgyűlés 2012. július 12-én elfogadta a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvényt., melynek értelmében minden olyan természetes személy és gazdálkodó szervezet, aki a törvény meghatározása szerint agrárgazdasági tevékenységet folytat, kötelezetté válik az agrárkamarai tagságra. A tagnyilvántartás összeállítása és az agrárkamarai választások sikeres megszervezése érdekében a törvény előírja, hogy az agrárkamarai tagságra kötelezettek 60 napon belül ( legkésőbb szeptember 30-ig) kötelesek:

Bejelentkezni az agrárkamarai nyilvántartásba (www.agrarkamara.hu honlapon) és 5.000,- Ft összegű kamarai hozzájárulást fizetni. (Bankszámlaszám: 14100000-10790649-02000004 (Volksbank).
A bejelentkezés kizárólag az online regisztrációs felületen történhet, határideje 2012. szeptember 30. A kitöltésben szükség esetén segítséget nyújtanak az Agrárkamara Gazdálkodói Információs Szolgálatának tanácsadói, illetve a Falugazdászok.

A regisztrációs adatlap kitöltését az online felületen megjelenő kitöltési instrukciók segítik. A közölt adatok valódiságáért az adatközlő felel.

Felhívjuk a regisztrálók figyelmét az e-mail cím megadásának fontosságára, mivel a kamara ezen keresztül fogja folyamatosan tájékoztatni tagjait az őket érintő fontos tudnivalókról.

NAGYON FONTOS: REGISZTRÁCIÓJA HITELESÍTÉSÉHEZ FELTÉTLENÜL LE KELL TÖLTENIE ÉS KI KELL NYOMTATNIA A VISSZAIGAZOLÁST, MAJD SAJÁT KEZŰ ALÁÍRÁSÁVAL ELLÁTVA POSTÁZNIA KELL EGY PÉLDÁNYT A RAJTA MEGJELÖLT CÍMRE (legkésőbb 2012. szeptember 30-ig). Ennek hiányában regisztrációja érvénytelen!


Herczeg Csaba 
Falugazdász 
20/371-1037